ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συγκεντρώσεις και ομιλίες του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες και οι περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τις προηγούμενες μέρες σε Βόνιτσα, Λουτρό και Τρύφο. 

Στην Βόνιτσα μίλησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης ενώ πριν την συγκέντρωση περιόδευσε στα χωριά Μπαμπίνη, Αετός και Κατούνα. Επίσης, στο Λουτρό Αμφιλοχίας και στην Τρύφο αντίστοιχα, μίλησε σε ο Νίκος Μωραΐτης.

Αναφέρει σε ανακοίνωση η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ: 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, οι ομιλίες και οι περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τις προηγούμενες μέρες.

          Στη Βόνιτσα μίλησε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

          Πριν τη συγκέντρωση περιόδευσε στα χωριά Μπαμπίνη, Αετός και Κατούνα. Στην περιοδεία συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

          Ο Νίκος Παπαναστάσης, συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, για τα προβλήματα που βιώνουν. Βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι, ανέφεραν ότι το εισόδημά τους χτυπιέται για μια ακόμη χρονιά, όπως και των συνταξιούχων της περιοχής, με αρκετούς από αυτούς να τα βγάζουν πέρα με τις πενιχρές συντάξεις του ΟΓΑ.

          Στη συζήτηση αναδείχτηκαν και αλλά προβλήματα, όπως της υγείας, με τις σοβαρές δυσκολίες στην περίθαλψη που υπάρχει στην περιοχή, ειδικά μέσα στις συνθήκες του κορονοϊού.

          Ο Νίκος Παπαναστάσης ανέφερε τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή, καλώντας ταυτόχρονα τους κατοίκους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, μέσα από τους αγροτο-κτηνοτροφικούς και άλλους συλλόγους της περιοχής και να ασκήσουν πίεση, για να βρουν λύση τα οξυμένα προβλήματα.

          Επίσης, στο Λουτρό Αμφιλοχίας και στην Τρύφο αντίστοιχα, μίλησε σε ο Νίκος Μωραΐτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button