ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συγκέντρωσαν 13 χιλιάδες ευρώ για τον μικρό Δημήτρη από το Θέρμο που δίνει «μάχη» με σοβαρή ασθένεια

Έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου

Συγκινητική ήταν η κινητοποίηση δασκάλων και γονέων ώστε να βοηθήσουν στην κάλυψη των εξόδων που θα προκύψουν από τις ανάγκες της νοσηλείας του μικρού Δημήτρη από χωριό του Θέρμου, που δίνει μάχη να ξεπεράσει σοβαρή ασθένεια.

Το σχετικό κάλεσμα απηύθυνε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου και σήμερα παρέδωσαν επιταγή 13.000 ευρώ στον δήμαρχο Θέρμου και εξέφρασαν την την συμπαράσταση τους εκ μέρους των γονέων και των εκπαιδευτικών της περιοχής.


«Υπάρχει φως και ελπίδα στην κοινωνία μας και το παράδειγμα αυτό, σε όλες τις εκφάνσεις της πορείας μας, ας το ακολουθούμε, για να αποδεικνύουμε κάθε μέρα την ανθρωπιά, την συμμετοχή, την αλληλεγγύη!», σημείωσε ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.

daskaloi (1)

Έγραψε ο Δήμαρχος Θέρμου:

«Επισκέφτηκα στις 16/3/2023 το γραφείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου και συναντήθηκα με την Πρόεδρο Μάρθα Σαράκη, τον Αντιπρόεδρο Ηλία Παπαχρήστο και την Γενική Γραμματέα Αγγελική-Ευθαλία Συργιάννη, όπου με ενημέρωσαν για το κάλεσμα προς εκπαιδευτικούς και γονείς που απηύθηναν για να υποστηρίξουν τον Θερμιο μαθητή Δημήτρη, που δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Μου ενεχείρισαν επιταγή 13.000 ευρώ και μου εξέφρασαν την συμπαράσταση τους εκ μέρους των γονέων και των εκπαιδευτικών της περιοχής Αγρινίου – Θέρμου, τους οποίους ευχαρίστησα για την ευαισθησία τους και την μέγιστη οικονομική βοήθεια που παρέχουν.

Αποτελεί η πράξη αυτή μια συγκινητική χειρονομία και νοηματοδοτεί την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο , πόσο μάλλον όταν αφορά ένα μικρό παιδί.

Υπάρχει φως και ελπίδα στην κοινωνία μας και το παράδειγμα αυτό, σε όλες τις εκφάνσεις της πορείας μας, ας το ακολουθούμε, για να αποδεικνύουμε κάθε μέρα την ανθρωπιά, την συμμετοχή, την αλληλεγγύη!»

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button