ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

«Συγγνώμη» του Δήμου Αγρινίου για τα προσωπικά στοιχεία πολιτών στο σύστημα εισόδου του ΔΑΚ

Γίνεται λόγος για δυσλειτουργία στην εφαρμογή του συστήματος και τεχνικά προβλήματα

Ζητήματα διαχείρισης προσωπικών δεδομένων προέκυψαν μέσα από τις εγγραφές στο Σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου στο ΔΑΚ Αγρινίου, στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Το εν λόγω θέμα κατήγγειλαν πολίτες και από το Τμήμα Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Αγρινίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ηλεκτρονικόσύστημα ελέγχου εισόδου-εξόδου στο ΔΑΚ Αγρινίου τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή πριν από  λίγες ημέρες  στο  πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλουμένων.  Δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα λειτουργήσει αντίστοιχη εφαρμογή και επομένως απαιτείται ένα  διάστημα προσαρμογής  ώστε να ελεγχτεί με ακρίβεια η εφαρμογή του. Γι αυτόν ακριβώς  το λόγο αποφασίστηκε η πιλοτική λειτουργία του μέχρι τον Σεπτέμβριο ώστε να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπιστούν.

Δυστυχώς υπήρξε κάποια δυσλειτουργία στην εφαρμογή του συστήματος και παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα. Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες για τα προβλήματα αυτά τα οποία και αντιμετωπίζονται  άμεσα από την Υπηρεσία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button