ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Συγγνώμη Γκρίζη για την αποτυχία του 11ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης»

Την προσωπική του στεναχώρια εξέφρασε σχετικά με τις αστοχίες και τα λάθη που οδήγησαν στην αποτυχία του 11ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης», ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Γκρίζης.

Ο κ. Γκρίζης πήρε το λόγο με την έναρξη της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ως αναπληρωτής Δημάρχου (ο οποίος απουσίαζε) και ζήτησε συγγνώμη, τόσο από τους αθλητές που συμμετείχαν, όσο και από την οικογένεια του σπουδαίου Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου, το όνομα του οποίου φέρει η διοργάνωση.


Πέρα από τη συγγνώμη, ο κ. Γκρίζης τόνισε ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες για την αποτυχία του ημιμαραθωνίου και από την εταιρεία που ανέλαβε τη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, όπως ανέφερε, στα θετικά ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών και μαθητών που αποτελεί στοιχείο αισιοδοξίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο σχεδιασμός για τον 11ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης», απέτυχε εξαρχής, από τη στιγμή που δεν εντάχθηκε στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ. Αυτό άλλωστε αποτελούσε τον πρωταρχικό στόχο της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα και με παλαιότερα ρεπορτάζ.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button