Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την εξάρθρωση της σπείρας διαρρηκτών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με ανακοίνωσή της συγχαίρει τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την εξάρθρωση της σπείρας διαρρηκτών που δρούσαν και στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει για μια ακόμα φορά τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου, οι οποίοι με την συνδρομή των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, καθώς και της Ο.Π.Κ.Ε. Αχαΐας, της Άμεσης Δράσης Πατρών και της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, πέτυχαν την σύλληψη πέντε (5) ημεδαπών για κλοπές σε μονοκατοικίες με ιδιαίτερες προφυλάξεις και μεθόδους, απ’ όπου αφαιρούσαν κοσμήματα και μετρητά, κυρίως απογευματινές ώρες, πράξεις οι οποίες είχαν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες πράξεις σε άλλες περιοχές της Χώρας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου και αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, εξακριβώθηκε η ταυτότητα των δραστών οι οποίοι εντοπιστήκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου και της Υ.Α. Αγρινίου και ακολούθησε η καταδίωξή τους η οποία έφτασε μέχρι την πόλη της Πάτρας, όπου συνελήφθηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία με την συνδρομή των συναδέλφων της Δ.Α. Αχαΐας. Επίσης, κατά τον εγκλωβισμό τους από όχημα της Άμεσης Δράσης Αχαΐας τραυματίστηκε συνάδελφος της ίδιας υπηρεσίας στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button