Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συγχαίρει τον μαθητή Κ. Μαλιάρη η Μητρόπολη Ναυπάκτου

Ο Κωνσταντίνος Μαλιάρης ως μέλος της Εθνικής ομάδας Ρομποτικής βραβεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για μια πολύ σημαντική διεθνή επιτυχία.

Η Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου συγχαίρει τον μαθητή του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου Κωνσταντίνο Μαλιάρη, ο οποίος, ως μέλος της Εθνικής ομάδας Ρομποτικής βραβεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για μια πολύ σημαντική διεθνή επιτυχία.

Η Εθνική ομάδα Ρομποτικής της Ελλάδος διακρίθηκε στην Διεθνή Ολυμπιάδα FIRSTGlobalChallenge 2021 αποσπώντας τρία μετάλλια ανάμεσα σε 169 χώρες.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος πριν από την βράβευση του Κωνσταντίνου Μαλλιάρη ως μέλους της Εθνικής ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του, αλλά και για την ευγένειά του, να ζητήσει να είναι και Κληρικός εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως στην τελετή βραβεύσεως.

Ο Μητροπολίτης κάλεσε τον μαθητή Κωνσταντίνο Μαλιάρη να τον επισκεφθεί στο γραφείο του, να συζητήσει μαζί του και να τον τιμήσει ιδιαιτέρως.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button