Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εξάρθρωση της σπείρας των ATM

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με ανακοίνωσή της συγχαίρει την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και την ΟΠΚΕ Αγρινίου, για τη συνδρομή τους στην εξάρθρωση της σπείρας Ρομά που έκλεβε ATM και αυτόματους πωλητές πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου, οι οποίοι με την συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, πέτυχαν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και την εξιχνίαση των ληστειών και των κλοπών που είχαν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 8 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Συνολικά εξιχνιάσθηκαν 32 κλοπές σε Α.Τ.Μ., αυτόματους πωλητές σε πρατήρια υγρών καυσίμων, οχημάτων, κλοπές σε καταστήματα, οικίες καθώς και 3 ληστείες.

Σημειώνεται ότι ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Διευθύνσεώς μας με Πανελλήνια προβολή.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button