ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Super League: 21 Αυγούστου η σέντρα του νέου πρωταθλήματος, ξεκινούν επαφές για τα τηλεοπτικά

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου. Τηλεδιάσκεψη την Τρίτη για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Στις 21 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος, όπως αποφάσισε το ΔΣ, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 23/4.

Επίσης, αποφασίστηκε η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, να γίνει την 9η αγωνιστική των Play Offs, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τηλεδιάσκεψη για την κεντρική διαχείριση


Για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, από την επόμενη χρονιά, εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Μπουτσικάρης να ξεκινήσει επαφές με Nova και Cosmote που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Την Μεγάλη Τρίτη θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

– Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινήσει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

– Επελέγη η εταιρεία Grassform για την κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

– Σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. τη Μ. Τρίτη, θα συζητηθεί το πλαίσιο κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

– Συστάθηκε επιτροπή για τη μελέτη του θεσμού των Β΄ Ομάδων, ώστε να μορφοποιηθεί το πλαίσιο εισήγησης προς το Δ.Σ.

– Η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten θα πραγματοποιηθεί την 9η αγωνιστική των Playoffs, στις 12 Μαΐου 2021.

Με πληροφορίες από SDNA, titormosnet.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button