ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Super League 1 για τους “5” της ΕΡΤ: «Υπάρχουν συμβόλαια σε ισχύ»

Η Super League 1 τάσσεται στο πλευρό των «5», μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός, αναφορικά με το ζήτημα της συνεργασίας τους με την ΕΡΤ και τονίζει πως έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την κρατική τηλεόραση.

Ενα από τα ζητήματα που απασχόλησαν το σημερινό Δ.Σ. της Super League, είναι εκείνο των συμβάσεων που έχουν οι 5 ομάδες (Αρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός) με την ΕΡΤ και την πρόθεση της τελευταίας για περικοπές.


Εκ νέου τονίστηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση αποδοχής μειώσεων στα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί, αφού υπογραμμίστηκε πως οι ΠΑΕ είναι κατοχυρωμένες και «τρέχουν» συμφωνίες. Μάλιστα ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως η πλευρά της Λίγκας είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών της, εφόσον δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και ας μην ξεχνάμε πως μεταξύ των ρητρών που υπάρχουν, αναφέρεται και ο όρος «διακοπή του πρωταθλήματος».

Μάλιστα ο ίδιος αναμένεται να έχει επαφές με την κρατική τηλεόραση και ναι μεν από τη Λίγκα κατηγορηματικά διαψεύστηκε πως εκφράστηκε η πρόθεση «λουκέτου» εφόσον η πλευρά της ΕΡΤ προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Μάλιστα από την Μεσογείων ξεκαθαρίζεται πως «υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ» και τάσσεται στο πλευρό των «5».

Νίκος Μαρούδας

gazzetta.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button