ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Στρατόπεδο Μεσολογγίου: Ακόμη “ορατό” το σενάριο φιλοξενίας μεταναστών (video)

Διαστάσεις παίρνει το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Τα νησιά ασφυκτιούν, οι τοπικές κοινωνίες βράζουν και η κυβέρνηση αναζητά επειγόντως λύση.

Οκτώ στρατόπεδα που σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νέες κλειστές δομές για μετανάστες που δεν διαθέτουν προσφυγικό προφίλ είναι τα εξής:

• 547 Τάγμα Πεζικού στο Ρέθυμνο
• Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού μεταφορών στη Σπάρτη
• 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα
• 1ο Σύνταγμα Πεζικού ΔΙΚΕ στην Τρίπολη
• Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο
• Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα (ή εναλλακτικά Κέντρο Εκπαίδευση Υλικού Πολέμου στην Λαμία)
• 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι
• Κέντρο Υγειονομικού στην Άρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε τουλάχιστον από αυτά τα στρατόπεδα θα επιλεγούν ώστε να διασφαλίζεται πως οι αλλοδαποί δε θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού της περιφέρειας.


Η κυβέρνηση επισπεύδει τον σχεδιασμό της για αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου. 197 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν μόνο σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά με σκοπό την μετάβασή τους στην Ηπειρωτική χώρα.

Την ίδια στιγμή στα όριά τους δηλώνουν ότι βρίσκονται οι κάτοικοι των νησιών, ενώ σε σκηνές έξω από τις δομές βρίσκουν καταφύγιο οι μετανάστες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης που καθημερινά φτάνουν κατά δεκάδες.

Δείτε το video εδώ.

tempo24.news

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Τι έχετε να πείτε για την εγκατάσταση 2000 μεταναστών στο παλαιό νοσοκομείο του Αγρινίου,1000 στη Νεάπολη και 2000 στα γύρω χωριά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου…γιατί δεν ενηµερώνεται τον κόσμο του Αγρινίου και λέτε όλες αυτές τις μπαρούφες…..Έρχεται κονόμα για τοπικούς άρχοντες και ένα ακόμα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στα ήδη μεγάλα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι του Αγρινίου,Είστε πολιτικοί αρουραίοι…Να δούμε πώς θα δικαιολογήσετε την παρακμή της Αιτωλοακαρνανίας…Θα έρθει ο καιρός και για εσάς ……Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς…….( Ο Σαρλ Ντε Γκωλ είπε κάποτε πως στην πολιτική είσαι αναγκασμένος να προδίδεις είτε τη χώρα σου είτε τους ψηφοφόρους)

    1. Δυστηχώς κανένας προδότης στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος δεν πλήρωσε για οτι έκανε.
      Αν θυμάστε κάποιον με χαρά τον ακούω…
      Υ.ΓΜιλάμε πάντα για αυτούς που αναφέρει και ο Ντε Γκωλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button