Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στον «Μύλο των Ξωτικών» το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγρινίου (φωτο)

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγρινίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) πραγματοποίησε επίσκεψη παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στην πόλη των Τρικάλων στον «Μύλο των Ξωτικών», στο πλαίσιο της δράσης «Μπορώ κι εγώ..» που υλοποιείται από ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:


Στόχος της δράσης είναι η εξωστρέφεια,  η κοινωνική ενσωμάτωση και η αποτροπή της κοινωνικής απομόνωσης των μαθητών μας.

Ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά και όλοι οι ήρωες του πάρκου μας υποδέχθηκαν με χαρά, μας κέρασαν  διάφορα εδέσματα και μας μετέφεραν τη  μαγεία των Χριστουγέννων.

Μαθητές και Εκπαιδευτικοί έμειναν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία της Οργανωτικής επιτροπής και  του προσωπικού του Μύλου των Ξωτικών και αποχώρησαν γεμάτοι από ευχάριστες εμπειρίες.

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία υπήρξε πάντοτε αρωγός στην υλοποίηση των στόχων Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής για την  οικονομική στήριξη που μας πρόσφερε για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αυτή καθώς και τον κ. Τραπεζιώτη Δημήτριο, δικηγόρο, π. Δήμαρχο Δήμου Θεστιέων για την  οικονομική του ενίσχυση.

eeek (1)

eeek (2)

eeek (3)

eeek (4)

eeek (5)

eeek (6)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button