Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στον Καρβέλη το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, συζήτησαν για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα προκηρυχτούν δύο θέσεις Επιμελητών Β’

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου με επικεφαλής τον Προέδρο  Γεώργιο Αγραφιώτη , τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Σταμάτη και τον Γενικό Γραμματέα Χαράλαμπο Ρώσσα, επισκέφτηκαν τα γραφεία της 6ης Υ.Π.Ε και συναντήθηκαν με τον Διοικητή Ιωάννη Καρβέλη.

Πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, τέθηκαν στον Διοικητή προβληματισμοί για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Αγρίνιου και των Κέντρων Υγείας της περιοχής ευθύνης του Ιατρικού Συλλόγου. Η επανέναρξη και η ασφαλής λειτουργία της ΜΕΘ, η δυσλειτουργία της παθολογικής κλινικής καθώς και τα προβλήματα σε άλλα τμήματα και κλινικές του Νοσοκομείου ήταν το κύριο θέμα συζήτησης.


«Ο Διοικητής άκουσε το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου με προσοχή και διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα προκηρυχτούν 2 θέσεις Επιμελητών Β’ (μια θέση για τη ΜΕΘ και μια για την Παθολογική κλινική).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, καταλήγοντας ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και η 6η Υ.Π.Ε. θα συνεργαστούν στενά, ο καθένας από την πλευρά του, για την άμεση λύση των προβλημάτων του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της περιοχής», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

 

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button