Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές λίγο πριν τις εκλογές

Μερικές ώρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές 2019 έχει ενδιαφέρον να δούμε πως βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες τη «μάχη» που θα ακολουθήσει. Οχι μόνο για τον νικητή των εκλογών, αλλά και για τα ποσοστά τους, τις διαφορές που θα έχουν τα κόμματα μεταξύ τους και το ποιο κόμμα θα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό (Head to Head).

Πολλές στοιχηματικές προσφέρουν αγορές που αφορούν τις Εθνικές εκλογές 2019, με τα στοιχήματα να «δείχνουν» την εικόνα που υπάρχει πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η «αύρα» της Νέας Δημοκρατίας ήταν εμφανέστατη τους τελευταίους μήνες και κάτι τέτοιο αποδείχθηκε και μέσω των αποτελεσμάτων στις Ευρωεκλογές. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκέντρωσε το 33.11% των ψήφων, έχοντας διαφορά στα όρια του… διψήφιου από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο 23,7%.

Τα ποσοστά αυτά προφανώς και αποτελούν ένα δείγμα γραφής, αλλά ασφαλώς και δεν είναι δεδομένο πως τα δύο κόμματα θα κινηθούν σε ανάλογα ποσοστά και τώρα.

Τα ποσοστά των κομμάτων

Οσον αφορά στα ποσοστά των κομμάτων, οι αποδόσεις εκλογές 2019 μοιάζουν επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Στο 37,5% έχει μεταφερθεί το line της Νέας Δημοκρατίας, με το over στο 1.70 και το under στο 2.07. Σχεδόν δέκα μονάδες πιο κάτω έχει τεθεί αυτό του ΣΥΡΙΖΑ (27,0), με τις το under στο 1.65 και το over στο 2.17 σχετικά με το αν κατορθώσει να το ξεπεράσει.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων στις εκλογές 2019, ποιες είναι οι αποδόσεις στα Head to Head στοιχήματα και τις διαφορές ανάμεσα στα κόμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button