ΠαναιτωλικοςΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας για προετοιμασία ο Παναιτωλικός

Βαλίτσες για εξωτερικό ετοιμάζει για θερινή προετοιμασία ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας.

Εδώ και καιρό διακινούνταν πληροφορίες για το γεγονός ότι ο Τίτορμος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει νέας σεζόν θα βρεθεί στο εξωτερικό.


Πράγματι, αυτή θα λάβει χώρα στην σερβική κωμόπολη του Ζλάτιμπορ. Βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Βοσνία, από 14 μέχρι 26 Ιουλίου.

Το προηγούμενο διάστημα άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στο εξωτερικό και είχαν επαφές. Εξετάστηκαν κέντρα και σε άλλες χώρες, όπως στη Σλοβενία, με την τελική επιλογή να «κλείνει» στη Σερβία.

Μάλιστα, για την περιοχή και το κέντρο που επελέγη οι διοικούντες έλαβαν εχέγγυα από τον παλιό παίκτη της ομάδας, Ντούσαν Γιοβάνοβιτς.

Το Ζλάτιμπορ είναι δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της χώρας των Βαλκανίων. Έχει περίπου 3.000 κατοίκους και βρίσκεται στα 1.010 μέτρα υψόμετρο.

Κατά την παραμονή του εκεί ο Παναιτωλικός θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button