ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στο Τρίκορφο για το αντιπλημμυρικό ο Ν. Φαρμάκης-προβληματισμένος από τις ζημιές στο έργο (video)

«Θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για την κατάσταση»

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Τρίκορφο Ναυπακτίας και στην θέση Πινακάδες για το σημαντικό πρόβλημα που προκλήθηκε στο αντιπλημμυρικό έργο.

Σήμερα ο κ, Φαρμάκης μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες κ. Μαυρομμάτη , κ. Σαλμά , το υπεύθυνο πολιτικής προστασίας κ. Νικολόπουλο και μηχανικούς της Περιφέρειας βρέθηκαν στον Τρίκορφο για να δουν και να πάρουν αποφάσεις με κύριο στόχο την προστασία των περιουσιών.

Στο σημείο βρέθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δανιήλ, τα μέλη κ. Χαλαζιάς και κ. Δελημάρης καθώς και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Δανιήλ.

Ο κ. Φαρμάκης στις δηλώσεις στο Nafpaktianews.gr τόνισε ότι σκοπός της Περιφέρειας είναι να προστατέψει τις περιουσίες και τους πολίτες , επισήμανε επίσης ότι το συγκεκριμένο έργο που έπαθε ζημιά ήταν μια εργολαβία που ξεκίνησε από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή. Επίσης είπε ότι τις επόμενες ώρες θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αλλά και θα αναζητηθούν ευθύνες. Από χθες βράδυ ενημερώθηκε το υπουργείο εσωτερικών και γι αυτό λόγο υπήρξε και η συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων και όλων των αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button