Στο πλευρό των διωκόμενων ιατρών του Νοσοκομείου οι δάσκαλοι του Αγρινίου

Τη στήριξή τους προς τους διωκόμενους γιατρούς του Γ. Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου με ψήφισμα που εξέδωσε.

«Οι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε στο πλευρό σας και ελπίζουμε στη δικαίωσή σας. Συνεχίστε να αναδεικνύετε τις ανεπάρκειες του συστήματος, συνεχίστε να διεκδικείτε ένα καλύτερο νοσοκομείο για τον τόπο μας και έναν πιο αξιοπρεπή χώρο εργασίας για εσάς», τονίζεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά, το ψήφισμα:

«Τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου που βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος (!) επειδή δε συνταγογραφούσαν ηλεκτρονικά στα ΤΕΠ. Επειδή η Παιδεία αντιμετωπίζεται όπως και η Υγεία σε αυτή τη χώρα, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει υποστελεχωμένες από προσωπικό και χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό δομές, ενώ παράλληλα αποδίδουν ευθύνες για να συγκαλυφθεί η ανεπάρκεια της Πολιτείας να στηρίξει δύο από τους σημαντικότερους πυλώνες της χώρας. Οι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε στο πλευρό σας και ελπίζουμε στη δικαίωσή σας. Συνεχίστε να αναδεικνύετε τις ανεπάρκειες του συστήματος, συνεχίστε να διεκδικείτε ένα καλύτερο νοσοκομείο για τον τόπο μας και έναν πιο αξιοπρεπή χώρο εργασίας για εσάς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος             Η Γενική Γραμματέας

Μάρθα Σαράκη           Αγγελική Συργιάννη»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο γιατροί εκπαιδευτικοί