Αγρίνιο: Εγκαίνια για την 1η Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων Συγγραφέων (φωτο)

Τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Αιτωλοακαρνάνων Συγγραφέων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) στο Αγρίνιο.

Στην έκθεση συμμετέχουν ο Σύλλογος των εν Αθήναις Αγρινιωτών, ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, η Ένωση Αιτωλοακαρνανάνων Λογοτεχνών και ο Πνευματικός Όμιλος Ναυπακτίων και Δωριέων.


Tην 1η έκθεση βιβλίου Αιτωλοακαρνάνων λογοτεχνών διοργανώνει ο δήμος Αγρινίου και θα διαρκέσει έως 12 Μαΐου στην παλαιά Δημοτική Αγορά (πλατεία Δημάδη).

Ό Δήμος Αγρινίου αποδέχτηκε την πρόταση των Συλλόγων και παραχώρησε την αίθουσα για την διοργάνωση της 1ης έκθεσης, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου : “ Με ξεχωριστή χαρά υποδεχόμαστε τους συμπατριώτες μας και παρουσιάζουμε τα έργα τους στο κοινό της πόλης. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία η Έκθεση των Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών. Είναι τιμή να συγκεντρώνουμε σε έναν χώρο, σε μία έκθεση, το σύγχρονο λογοτεχνικό θησαυρό του τόπου μας. Εύχομαι καλή επιτυχία» .

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Ζώης, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Μπόκα και Ανδρέας Σκαρτσάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννιώτης, ο κ. Χρήστος Γαρουφαλής Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης

Ώρες επισκέψεων: 10.00 πμ – 1.30 μμ & 6.00 μμ – 9.00 μμ.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια:


Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο εγκαίνια έκθεση συγγραφέων