Αθλητισμός

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwon do με την εθνική ομάδα η Ρωμαλέα Μεσυνδιανού του ΑΣ Θησέας

spo-pagosmio-protathlima-kakarelis-mesyndianou2Η αθλήτρια του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας Ρωμαλέα Μεσυνδιανού θα εκπροσωπήσει τον Αγρίνιο με την εθνική ομάδα taekwondo στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στον Καναδά.
Η εθνική ομάδα αναχωρεί με 16 πρωταθλητές Ελλάδος την Κυριακή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και η αθλήτρια του συλλόγου αγωνίζεται την Τετάρτη για μια θέση μέσα στην 5αδα όπου θα της δώσει το άνευ για όλα τα πανεπιστήμια .”Η αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ έχει τελειώσει την προετοιμασία της με τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο με επιτυχία και θα μεταβεί στο μαζί με την αθλήτρια στο Καναδά με σκοπό να φέρουν μια μεγάλη διάκριση στο Αγρίνιο.
Οι καλύτεροι αθλητές έφηβοι από όλο τον κόσμο θα είναι εκεί και όπως κάθε χρόνο ο σύλλογος έχει κάποιον αθλητή από το Αγρίνιο σε την εθνική ομάδα. Ο Αγρινιωτικος σύλλογος είναι ο μοναδικός στην ιστορία του taekwondo στο νομό μας που έχει κάθε χρόνο αθλητές στην εθνική ομάδα και μάλιστα πολλές από αυτές με επιτυχίες
Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχια σε όλη την εθνική ομάδα και πιο πολύ στην αθλήτρια μας και τον προπονητή της κι ευχόμαστε να φέρουν στην πόλη μας άλλη μια μεγάλη διάκριση”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας.
spo-pagosmio-protathlima-kakarelis-mesyndianou1
spo-pagosmio-protathlima-kakarelis-mesyndianou3
spo-pagosmio-protathlima-kakarelis-mesyndianou4
spo-pagosmio-protathlima-kakarelis-mesyndianou5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close