ΕξελίξειςΠολιτική

Στο εργοστάσιο παραγωγής του Ομίλου Αϋφαντή ο Κ. Μητσοτάκης

po-mitsotakis-ayfantis1

Στο πλαίσιο της προχθεσινής του περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καταφθάνοντας στην πόλη του Αγρινίου, έκανε στάση στο εργοστάσιο παραγωγής του ομίλου Αϋφαντή , στη γέφυρα Αχελώου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την επίσκεψή του, είδε από  κοντά τη λειτουργία του πιο σύγχρονου εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος που λειτουργεί στην περιοχή και ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων.po-mitsotakis-ayfantis2

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Γιώργος Αϋφαντής, στο γραφείο του οποίου συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν σήμερα τις επιχειρήσεις και τον πρωτογενή τομέα. Ο Κ. Μητσοτάκης ρώτησε πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας και ενημερώθηκε γύρω από τις φάρμες εκτροφής, τα σφαγεία , τους χώρους επεξεργασίας , τα κρεοπωλεία και τα δίκτυα διανομής που ανήκουν στον Όμιλο Αϋφαντή, ενώ από τον κ. Γ. Αϋφαντή του τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την αύξηση του ΦΠΑ και της φορολογίας των επιχειρήσεων, αλλά και τη φθίνουσα πορεία στην οποία βρίσκεται ο πρωτογενής τομέας, ενώ τονίστηκε το δυσανάλογο, σε σχέση με τις δυνατότητες της περιοχής,  ποσοστό παραγωγής , λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Από τον κ. Αϋφαντή τονίστηκε επίσης η ανάγκη για αύξηση του ελέγχου των επιχειρήσεων με σκοπό τη μείωση και του αθέμιτου ανταγωνισμού, τονίζοντας τα προβλήματα που ανακύπτουν από την παράτυπη λειτουργία πολλών εξ αυτών.po-mitsotakis-ayfantis3

Ο κ. Μητσοτάκης, στάθηκε για ακόμη μια φορά στην ανάγκη για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων με σκοπό την αύξηση του ανταγωνισμού και της αναπτυξιακής πορείας στον κλάδο.

Στον χώρο προσφέρθηκε μπουφές με προϊόντα του Ομίλου Αϋφαντή και κρασί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε την καλή ποιότητα και γεύση των προϊόντων που δοκίμασε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button