ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στο επίκεντρο ο ρόλος των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας Φύλων σε τηλεδιάσκεψη με την Αμαλία Βούλγαρη

Η Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων & Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας, Αμαλία Βούλγαρη συμμετείχε σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας Φύλων της ΠΕ  Αιτωλοακαρνανίας για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

«Ο ρόλος των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς προωθούν την ένταξη της ισότητας των φύλων στις πολιτικές των δήμων. Είμαστε δίπλα στις ΔΕΠΙΣ και θα συνεργαστούμε στενά για την πρόληψη όλων των μορφών βίας, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με στόχο την εξάλειψη των έμφυλων στερεοτύπων», δήλωσε η κ. Βούλγαρη.

Θα ακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις με τους Προέδρους των ΔΕΠΙΣ Αχαΐας και Ηλείας.

2 Σχόλια

  1. εδώ ο κόσμος καίγεται και οι γναίκες ξυρίζονται.
    άμα η Βούλγαρη είχε να προσφέρει στην περιφέρεια, θα προσπαθούσε να βοηθήσει και τους άντρες και τις γυναίκες σε προβλήματα που δεν έχουν λυθεί εδώ και χρόνια, αλλά βλέπεται μορφώνεται από το vice, το cnn και τη huffpo και ξέρει μόνο να εισάγει τον εκφυλισμό της Αμερικής στην Ελλάδα.
    Τι θα εισηγηθεί γλάστρα της περιφέρειας; Να ενταχθούν περισσότερες γυναίκες στο σωματείο βοθρατζήδων, ή να προσλάβουν περισσότερους άντρες οι τράπεζες;
    Τα προβλήματα που λύνουν τέτοιοι άνθρωποι, μιας και έχουμε δει τρανά τι προβλήματα έλυσαν στις ΗΠΑ, είναι τα είδη των αποχωρητηρίων που θα φτιάξουν σε κάθε σχολείο και που θα κατουράει ο καθένας. Αυτό κρατείστε το, σας το μαρτυράω τώρα και ελάτε σε 2 χρόνια να το ξανασυζητήσουμε.
    Οι γυναίκες έχουν αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα. Άφησαν τους άντρες (αυτοί που το αλλάζουν σε γυναίκα κατά το δοκούν) να μπουν στα αθλήματα τους και τις έσβησαν από το χάρτη και πιο τρανό παράδειγμα, άφησαν να εξεφτελιστεί ο θεσμός του γάμου, που είχε ως σκοπό την προστασία της γυναίκας και των παιδιών της. Τώρα παντρεύεται σκύλος με άνθρωπο και αυτές κάθονται και βαράνε παλαμάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button