Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Το εμπορικό κέντρο της Πάτρας επισκέφθηκε σήμερα (02-10-2023) ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με τους πολίτες, τονίζοντας πως με την ανανέωση της εντολής στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και η Πάτρα θα προχωρήσει μπροστά, με το βλέμμα σε ένα καλύτερο μέλλον για όλη τη Δυτική Ελλάδα!


«Με την εμπιστοσύνη σας θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε την πόλη, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για ακόμα καλύτερη ποιότητα ζωής, μια ανθρώπινη καθημερινότητα και το σύγχρονο βιοτικό επίπεδο που δικαιούται η Πάτρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης κατά τις συναντήσεις του, σημειώνοντας ότι αρκετές από τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται σήμερα στην πόλη και αναβαθμίζουν την εικόνα της πραγματοποιούνται από το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» της Περιφέρειας.

Διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με σταθερή, συνεπή πορεία και στόχο αναβαθμισμένη κοινωνική ζωή, αλλά και αναβαθμισμένο περιβάλλον, με εμπορική και οικονομική ανάπτυξη.

«Με τη δική σας εμπιστοσύνη, με τη δική σας δύναμη, με τη δική σας εντολή, θα συνεχίσουμε Όλοι Μαζί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης.

farmakis patra (2)

farmakis patra (3)

farmakis patra (4)

farmakis patra (5)

farmakis patra (6)

farmakis patra (7)

farmakis patra (8)

farmakis patra (9)

farmakis patra (10)

farmakis patra (11)

farmakis patra (12)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button