Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στις 22 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα “Γέφυρα” από το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει ότι η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα:

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020», την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 – 12.00 π.μ., με Κεντρικό ομιλητή τον  Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ προκειμένου να τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη έως τη Δευτέρα 21/09/2020 και ώρα 15.00.

*Επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι όσοι έχουν ήδη αποστείλει αίτηση συμμετοχής  δεν απαιτείται να προβούν σε εκ νέου υποβολή. Υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένα τα στοιχεία τους προς ενημέρωση.

Δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή σας κρίνεται σημαντική.

H Tηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί και με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου στο Facebook.

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 26410 74701».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button