Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Στηρίζει Κ. Νικάκη στις εκλογές της ΕΣΚΑΒΔΕ ο ΑΟ Αγρινίου

Τον υποψήφιο πρόεδρο Κώστα Νικάκη στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος (ΕΣΚΑΒΔΕ) στηρίζει ο ΑΟ Αγρινίου.

Η ανακοίνωση:


«Το σωματείο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ αποφάσισε να στηρίξει τον υποψήφιο Πρόεδρο κύριο ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΑΚΗ στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος.

Στηρίζουμε τον άνθρωπο που επί 40 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ στη ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Με τα όποια λάθη και τις όποιες αδικίες μπορεί να υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όπως όλοι όσοι έτυχε να διοικούμε, γνωρίζουμε ότι αυτά είναι αναπόφευκτα.
Στηρίζουμε τον “ΑΥΤΟΦΩΤΟ” παράγοντα και όχι τους “ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΥΣ” που έχει απέναντί του.

Προτρέπουμε όλα τα υγιή σωματεία να ψηφίσουν με γνώμονα το ποιος ζητάει την ψήφο μας και όχι με το ποιος είναι πίσω από αυτούς κατά τα λεγόμενα πολλών. Και για αποφυγή παρεξηγήσεων σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ και όχι για κάτι άλλο. Όταν έρθει η στιγμή να ψηφίσουμε για κάτι άλλο, θα τοποθετηθούμε δημοσίως, γιατί δεν έχουμε πρόβλημα να δημοσιοποιούμε τις αποφάσεις μας.
Θέλουμε να θυμίσουμε ότι αν για κάποιο λόγο σβήσει το ξένο φως, έχουμε σκοτάδι.

Τέλος ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για απειλές του τύπου “είσαι μαζί μου ή θα σε σβήσω”;

Συνάδελφοι κανείς δε μπορεί να σβήσει κανέναν παράγοντα που βάζει τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
Εμείς πρέπει να τιμωρήσουμε τέτοια φαινόμενα.
ΥΓ. Για αυτούς που αναρωτιούνται αν υπάρχει διοίκηση στον Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ενημερώνουμε ότι είμαστε εδώ και επιφυλάσσουμε εκπλήξεις στην επόμενη πενταετία.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κόκκιος
Ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Τσιαμάκης»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button