ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στην αντεπίθεση η ΓΣΕΕ κατά του ΠΑΜΕ: “Τέλος στα ψέματα” (video)

Η ΓΣΕΕ θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια “απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ” , όπως αναφέρει και με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν ενόψει και του 37ου Συνεδρίου της, προχωρά σε ενημερωτική καμπάνια μέσα από το κανάλι της στο youtube και από τις σελίδες της στα social media.

Η Συνομοσπονδία δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα πέντε βίντεο υπό τον τίτλο «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ- ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».


Τα δυο πρώτα video:

ΕΙΠΑΝ: «Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ πήγαν για διακοπές στο συνέδριο, τρωγόπιναν χαβιάρι και σαμπάνιες σε τουριστικά θέρετρα, απολάμβαναν τζακούζι και πισίνες, με τα λεφτά των εργαζομένων και την πέρασαν φίνα».

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι εκλεγμένοι σύνεδροι της ΓΣΕΕ δεν άφησαν τις δουλειές τους και τα σπίτια τους για να πάνε … διακοπές.

Πήγαν στην πόλη της Καλαμάτας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 37ο συνέδριο.

Προπηλακίστηκαν, τραμπουκίστηκαν και παρεμποδίστηκαν στην άσκηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων από μεταφερόμενες «δυνάμεις του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ).

Οι σύνεδροι διέμειναν σε 3 κλειστά για τη χειμερινή σεζόν ξενοδοχεία, τα οποία είχαν τις κατάλληλες υποδομές (κλίνες και συνεδριακούς χώρους) για να φιλοξενήσουν ένα τόσο μεγάλο συνέδριο, με πολύ χαμηλό βεβαίως κόστος.

Το πιο «πολυτελές» ξενοδοχείο εκ των τριών ήταν το «Filoxenia», στο οποίο είχαν καταλύσει οι σύνεδροι της παράταξης ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) και οι «φιλοξενούμενοι» κομματικοί «φίλοι» τους, οι οποίοι σιτίζονταν και διέμεναν στις εγκαταστάσεις, χρεώνοντας τους λογαριασμούς στη ΓΣΕΕ.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΕΙΠΑΝ: «Έξω οι εργοδότες από τα Σωματεία»

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι κανένας σύνεδρος της ΓΣΕΕ δεν είναι «εργοδότης». Όλοι οι αντιπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών μελών της ΓΣΕΕ είναι εκλεγμένοι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και είναι εργαζόμενοι με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, όπως ο νόμος και το καταστατικό της ΓΣΕΕ ορίζουν.

Η πολιτική αντίθεση του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) για τη συμμετοχή ανθρώπων που είτε κατέχουν ως εκπρόσωποι των εργαζομένων θέσεις σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών κυρίως κοινής ωφέλειας, είτε προήχθησαν σε θέσεις προϊσταμένων…τυριών και αλλαντικών σε κάποιο Super Market, δεν δικαιολογεί ούτε τις αυτοδικίες, ούτε τις στοχοποιήσεις που μετέρχεται το ΠΑΜΕ κατά προσώπων.

Το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) στοχοποιεί με βία όσους άνδρες και γυναίκες συνδικαλίζονται και έχουν εξελιχθεί στη δουλειά τους. Θέλει εργαζόμενους και εργαζόμενες χωρίς καμία εργασιακή πρόοδο, χωρίς αναγνώριση της προϋπηρεσίας, των ικανοτήτων και της εμπειρίας τους. Πάνω απ’ όλα υπερέχει ο νόμος και το καταστατικό.

Δείτε video από τα επεισόδια στην Καλαμάτα, τα οποία αρνήθηκαν ότι έγιναν και τοπικά στελέχη του ΠΑΜΕ:

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button