ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Στην Αιτωλοακαρνανία ο Α. Εξαδάκτυλος (φωτο)

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, βρέθηκε σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος βρέθηκε στην Αιτωλοακαρνανία.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι είχε συναντήσεις με γιατρούς και συζήτηση για διάφορα ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τον χώρο.

Ειδικότερα και κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Αγρίνιο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τρέχοντα ζητήματα των ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών και κυρίως τα πρόσφατα γεγονότα του Νοσοκομείο Αγρινίου. Στη σύσκεψη παρευρέθη και ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπακόπουλος Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια ο κ. Εξαδάκτυλος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον Ιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας.

Ακόμη, επισκέφθηκε και το Εμβολιαστικό Κέντρο και το Τ.Ε.Π του Γ.Ν. Μεσολογγίου, όπου ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς αλλά και με το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Παρασκευή 11-06-2021 στα Γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, παρουσία του κ. ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τρέχοντα ζητήματα των ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών και κυρίως τα πρόσφατα γεγονότα του Νοσοκομείο Αγρινίου. Στη σύσκεψη παρευρέθη και ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπακόπουλος Κωνσταντίνος.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου στηρίζει τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου στον δύσκολο αγώνα που έδωσαν και δίνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αγώνας που δίνεται με απόλυτο επαγγελματισμό και αυταπάρνηση τηρώντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Επίσης, τους στηρίζει στις αδικαιολόγητες επιθέσεις που δέχθηκαν.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου προτίθεται να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην επιστημονική διερεύνηση και αποτύπωση των ημερών της COVID-19 στο νοσοκομείο μας. Τα συμπεράσματα αυτά θα είναι αναγκαία για τη βελτίωση των διαχρονικών προβλημάτων που αναδείχτηκαν λόγω της πανδημίας και την αντιμετώπισή τους προς όφελος της κοινωνίας μας.

Ακόμη, τονίζουμε ότι θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις πλήρους στελέχωσης της κλινικής COVID και της ΜΕΘ με πρόσληψη (επειγόντως) του αναγκαίου προσωπικού και να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός του προσωπικού αυτού που θα απασχολείται στην κλινική COVID από τα άλλα τμήματα.

Τέλος, έχουμε υποχρέωση να επισημάνουμε τη σημασία του εμβολιασμού όλων των πολιτών, ανεξαιρέτως, διότι Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Άρης Τριβλής σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Ύστερα από προσωπική μου πρόσκληση και για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας , επισκέφθηκε εχτές 11 Ιουνίου 2021, τα γραφεία του Ι.Σ Αιτωλοακαρνανίας ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Εκεί είχε την ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε σχετικά με την πανδημία και την κατάσταση στην περιοχή ευθύνης του Συλλόγου μας. Στη συνέχεια συνομίλησε με μέλη του Δ.Σ και εκπροσώπους του Π.Ι.Σ του Συλλόγου για διάφορα ζητήματα και προβλήματα του χώρου μας.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε μαζί το Εμβολιαστικό Κέντρο και το Τ.Ε.Π του Γ.Ν. Μεσολογγίου , όπου ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς αλλά και με το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η επίσκεψη τέλειωσε με δείπνο στο Λιμάνι μας, που μάγεψε τον Πρόεδρο και την σύζυγο του με την ομορφιά του και στη συνέχεια διανυκτέρευσε στη πόλη μας . Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο για την επίσκεψη του στον Σύλλογο μας (κάτι που γίνεται για πρώτη φορά).

Προσωπικά τον ευχαριστώ που με τιμά με την φιλία του!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button