ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Στη σύνταξη ο χειρουργός Κ. Γαλανόπουλος με… καταγγελίες για το ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγρινίου

Στο τέλος του 2022 συνταξιοδοτήθηκε απο το νοσοκομείο του Αγρινίου ο γνωστός χειρουργός Κώστας Γαλανόπουλος, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου του Αγρινίου και Συλλόγου τριτέκνων.

Με τη συνταξιοδότηση του, έκανε αναρτήσεις στο facebook, στις οποίες όχι μόνον εξέφρασε τις ευχαριστίες του κι έκανε τον απολογισμό του, αλλά χτύπησε και «καμπανάκι» για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσηλευτικού ιδρύματος.


Οπως καταγγέλλει μετά τις μετακινήσεις ιατρών, πλέον βαριά πάσχοντες ασθενείς αντιμετωπίζονται στα ΤΕΠ από ειδικευόμενους και αγροτικούς ιατρούς, με οτι αυτο μπορεί να συνεπάγεται.

Ο συνταξιούχος πλέον ιατρός, αναφέρει μάλιστα πως το Τμήμα έχει ήδη διαλυθεί…

Αξιοσημείωτο βεβαια το γεγονός πως ολα αυτά τα δημοσιοποιεί τώρα, μετά τη συνταξιοδότηση του…

Γράφει συγκεκριμένα:

«Πολύ φασαρία γίνεται τώρα τελευταία για τη ΜΕΘ του Νοσ. Αγρινίου και παραβλέπεται ένα άλλο νευραλγικό τμήμα, εξ ίσου σημαντικό , που διαλύθηκε . Είναι το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ( ΤΕΠ).

Ενώ μέχρι χθες υπηρετούσαν 4 ειδικευμένοι γιατροί , η Διοίκηση Σερασκέρη για να καλύψει τρύπες, τους διεσκόρπισε σε διάφορα τμήματα και κλινικές . Αποτέλεσμα , βαριά πάσχοντες ασθενείς που προσέρχονται στα ΤΕΠ, να εξετάζονται από ειδικευόμενους και αγροτικούς .

Και το κωμικοτραγικό είναι ,ασθενείς να φεύγουν από τα χωριά τους, να πηγαίνουν στο Νοσοκομείο για καλύτερη φροντίδα και να εξετάζονται εκεί από τον αγροτικό ιατρό που είναι στο χωριό τους !

Και δεν είναι μόνο αυτό . Επειδή εκ των πραγμάτων τους λείπει η γνώση και η εμπειρία – λογικό είναι – για να έχουν νομική κάλυψη παραγγέλνουν σωρεία εργαστηριακών εξετάσεων , άσχετων με την διάγνωση , με αποτέλεσμα και χρηματικοί πόροι να σπαταλούνται και τα εργαστήρια να ασφυκτιούν. Κύριοι της Διοίκησης . Επανδρώστε με γιατρούς το νοσοκομείο . Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε !».

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button