Ροή Ειδήσεων

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού για τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αιτωλ/νία ο Π. Τσιχριτζής

tsixritzis2Πραγματοποιήθηκε σήμερα κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα με αποκλειστικό θέμα τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Παρεβρέθησαν ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες και σύσσωμο  το Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς και  πλειονότητα των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, σε τοποθέτησή του, αφού αναφέρθηκε στις μεγάλες ζημίες που προκλήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία, τόσο σε υποδομές, σε σπίτια αλλά κυρίως και σε επιχειρήσεις απαίτησε άμεσα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η πολιτεία όπως αναστολή πληρωμών φορολογικών, ασφαλιστικών και τραπεζικών υποχρεώσεων των συναδέλφων που επλήγησαν, καθώς και άμεση οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών των επιχειρήσεων και την επαναλειτουργία τους.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
“Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι δίπλα στους πληγέντες συναδέλφους και συμμετείχε ενεργά στη διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με παρέμβασή του στα συναρμόδια Υπουργεία και στους υπόλοιπους Φορείς ζητώντας την αναγκαία στήριξη των πληγέντων συναδέλφων.”, καταλήγει η ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button