Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Στη λαϊκή του Αγρινίου ο Παπαναστασίου: «Πορευόμαστε μεθοδικά, με συνέπεια και αγάπη για τον τόπο μας»  

Στη λαϊκή αγορά βρέθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα Αρχή – Τόπος να Ζεις».

Ο κ. Παπαναστασίου  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, πωλητές και πολίτες για τη γενικότερη λειτουργία της αγοράς και τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ αναφέρθηκε σε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για τη βελτίωση της λειτουργίας της.


«Είμαστε κοντά στους ανθρώπους της αγοράς  σταθερά και προσηλωμένα. Έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας μας ότι ακούμε και επενδύουμε στη συνεργασία με τους επαγγελματίες του Δήμου Αγρινίου. Μιλήσαμε με τους εμπόρους στη λαϊκή αγορά αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής.  Όλοι μαζί πορευόμαστε μεθοδικά, με συνέπεια και αγάπη για τον τόπο μας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

papanastasiou (2)

papanastasiou (3)

papanastasiou (4)

papanastasiou (5)

papanastasiou (6)

papanastasiou (7)

papanastasiou (8)

papanastasiou (9)

papanastasiou (10)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Ποια λαϊκή; Αυτή τής τρίτης που έχει κοπεί ο δρόμος εδώ και δέκα μέρες για περίπου 20 μέτρα και Δεν έχει γίνει ακόμα; Χρυσάφι ψάχνετε να βρείτε;Για να μπούμε στο κέντρο Αγρίνιο και νά ξαναβγούμε πρέπει να κάνουμε τάμα από τούς κομμένους δρόμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button