ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στη δικαιοσύνη ο Γιάννης Αλαφούζος: «Συκοφαντικές και προσβλητικές οι δηλώσεις Βελόπουλου σε βάρος μου»

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για «ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις Βελόπουλου» σε βάρος του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη για «ψευδείς, συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές» σε βάρος του δηλώσεις από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με τον κ. Αλαφούζο, πως «εφοπλιστές, όπως ο κ. Αλαφούζος, κάνουν λαθρεμπόριο».


Αναλυτικά η δήλωση του κ.Αλαφούζου:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές σε βάρος μου δηλώσεις, ισχυριζόμενος ότι “εφοπλιστές, όπως ο κ. Αλαφούζος, κάνουν λαθρεμπόριο”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βελόπουλος καταφέρεται εναντίον μου, διαδίδοντας ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, χωρίς φυσικά να παραθέτει κανένα απολύτως στοιχείο.

Επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και επειδή προφανώς ο κ. Βελόπουλος εκλαμβάνει την ανεκτικότητά μου ως ευκαιρία για συνέχιση της σπίλωσης και της αήθους επίθεσης κατά του προσώπου μου, υπηρετώντας άγνωστους σε εμάς σκοπούς, προσφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων μου».

reader

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button