Βουλευτικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Σταύρος Καραγκούνης στο StarChannel:«Ήρθε η ώρα για μια Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι ανάπτυξης, πολιτισμού και ιστορίας»

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του StarChannel βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 29 Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταύρος Καραγκούνης, ο οποίος συζητώντας με την δημοσιογράφο και συντοπίτισσα, κα. Κατερίνα Παπακωστοπούλου, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μερικές σκέψεις για την Αιτωλοακαρνανία και παρουσίασε κομβικής σημασίας έργα της προηγούμενης τετραετίας που άλλαξαν την καθημερινότητα των κατοίκων του
νομού.

Σε ερώτηση για το σύνθημά του «η Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι» ο κ. Καραγκούνης τόνισε: «Η Αιτωλοακαρνανία ήταν ένας νομός απομονωμένος και με την ολοκλήρωση της
Ιονίας Οδού το τοπίο έχει αλλάξει οριστικά σε όλη την περιοχή. Ήρθε η ώρα να γίνουμε πρωταγωνιστές και να γείρουμε επιτέλους τη ζυγαριά προς την Δυτική Ελλάδα. Η περιοχή μας έχει μπει και πάλι στο χάρτη της χώρας, ενώ εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες ξαναγνωριζόμαστε. Οι προοπτικές ανάπτυξης είναι πολύ μεγάλες και γι’ αυτό επιμένω ότι ήρθε η ώρα για μια Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι ανάπτυξης, πολιτισμού και ιστορίας.

Για τις μονάδες υγείας στο νομό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ενισχύσαμε το νοσοκομείο του Αγρινίου που στελεχώθηκε με επικουρικούς γιατρούς προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών, ενώ αναβαθμίσμαμε το νοσοκομείο του Μεσολογγίου το οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν μετατρέψει σε κέντρο υγείας και πλέον δεν χρειάζεται οι πολίτες να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο της Πάτρας»
Για τις αλλαγές στον Κλεισθένη που προωθεί η Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία ονειρεύεται την οπισθοδρόμηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέλοντας να «ξηλώσει» τις αρμοδιότητες σε Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια πουέφερε η δημοκρατική τομή του ΣΥΡΙΖΑ και το νέο θεσμικό πλαίσιο «Κλεισθένης Ι». Σε κάθε περίπτωση, οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και η επαναφορά των γνωστών δημαρχοκεντρικών μοντέλων θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button