Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Σταύρος Καμμένος: “Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας”

Ο Σταύρος Καμμένος, επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτβουλία για τον Δήμο Αγρινίου”, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών στον δήμο μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που έδωσαν στην προσπάθεια μας, και για το γεγονός ότι μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στο διάλογο που κάναμε με την κοινωνία, καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογική περιόδου.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω επίσης τους συνοδοιπόρους μου, τους υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας”, για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που δώσαμε μαζί, για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Η επόμενη μέρα, θα μας βρεί ξανά στο πλευρό των πολιτών του Αγρινίου, να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Η ειλικρινής σχέση που χτίσαμε με τους συμπολίτες μας, θέλω να πιστεύω ότι θα παραμένει ζωντανή.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, και εύχομαι καλή επιτυχία στους εκλεγέντες, στο έργο τους για το καλό του Δήμου Αγρινίου.

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

  1. Σταύρο μπράβο. Ομως μας έφαγαν/ κι αυτό φαίνεται από το ίδιο το αποτέλεσμα / όλοι αυτοί οι φθαρμένοι που μαζεύτηκαν γενικά στο χώρο και αλλοιώσαν την ταυτότητα μας.
    Εσύ καλά τα πήγες σε σχέση κιόλας με το χρόνο που είχες στη διαθεσή σου . Τους μαζέψαμε και ψήφισαν άλλους Σταύρο. Εξω τα ρετάλια από το ΣΥΡΙΖΑ τώρα.
    Θα κάνουν μεγαλύτερο κακό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close