Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Χρ. Σταρακά: «Ο κ. Παπαναστασίου μας επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη για το Πάρκο Αγρινίου»

Επανέρχεται στο θέμα του δημοτικού Πάρκου Αγρινίου η υποψήφια δήμαρχο Χριστίνα Σταρακά, απαντώντας στην προηγούμενη ανακοίνωση του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου.

Η Χριστίνα Σταρακά δηλώνει πως ο δήμαρχος Αγρινίου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος «παίζει με τις λέξεις» και πως «η απάντησή του απερχόμενου Δημάρχου μας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χριστίνας Σταρακά:

Ο κ. Παπαναστασίου, χρησιμοποιώντας ξεκάθαρα πολιτικάντικο λόγο, παίζει με τις λέξεις και εμπαίζει τους Αγρινιώτες.
Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει όποιες έννοιες κι αν χρησιμοποιήσει ο απερχόμενος δήμαρχος, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των Αγρινιωτών. Επί των ημερών του η διαδικασία στις υπηρεσίες παραμένει εκεί που την άφησε, αποφεύγοντας εδώ και πολλούς μήνες να πει οτιδήποτε.

Η απάντησή του απερχόμενου Δημάρχου μας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσα διαδικαστικά τερτίπια κι αν χρησιμοποιήσει.

Το ποιος ξέρει τις διαδικασίες και θέλει να αναπλαστεί το Πάρκο του Αγρινίου φαίνεται από την ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποία, πετυχαίνει άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ, να έχει την μελέτη «κολλημένη» επί δύο χρόνια στο δασαρχείο!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close