Εκλογές

Στα Δύο Ρέματα ο Γιώργος Παπαναστασίου

po-papanastasiou-2remata5Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους ,έθεσαν οι κάτοικοι των Δύο Ρεμάτων  στον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου .

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδυασμού:

po-papanastasiou-2remata4“Τα Δύο Ρέματα  που εφάπτονται  με το άλσος του Αγίου Χριστοφόρου παρ’ ότι είναι από τις ομορφότερες περιοχές του δήμου παραμένουν σε πλήρη εγκατάλειψη και κανένα ενδιαφέρον δεν έχει υπάρξει από τη δημοτική αρχή, τα τελευταία χρόνια .Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους κατοίκους  αποτελεί το ΓΠΣ αφού παρά το γεγονός ότι είναι απολύτως πρόσφορες  οι εκτάσεις για οικιστική ανάπτυξη εντούτοις η σημερινή δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Μεγάλο ζητούμενο αποτελεί επίσης, η  μη οριοθέτηση των ρεμάτων .
po-papanastasiou-2remata1Τούτο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους  κατοίκους  οι οποίοι έχουν πληρώσει μεν τις εισφορές τους στο δήμο  όμως το πρόβλημα παραμένει σε εκκρεμότητα. Επίσης οι κάτοικοι κατέθεσαν και άλλα σοβαρά και χρόνια  προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή όπως: η επάρκεια νερού ,το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης ,η διευθέτηση των όμβριων υδάτων, οι αποχετεύσεις  που ανεξέλεγκτα καταλήγουν στα ρέματα, η άθλια κατάσταση της παιδικής χαράς η αδιαφορία για την αξιοποίηση του άλσους του Αγίου Χριστοφόρου, ενώ το αίτημα για εξεύρεση  χώρου για τη στέγαση του πολιτιστικού συλλόγου παραμένει  σε εκκρεμότητα για χρόνια,  ανέφερε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΔΥΟ ΡΕΜΑΤΩΝ» , Λάμπρος Λαίνας.

po-papanastasiou-2remata2«Χορτάσαμε πλέον από ανέξοδες υποσχέσεις χωρίς φραγμό και όριο.Oι πολίτες γνωρίζουν  και βιώνουν την αδιαφορία και  την εγκατάλειψη σε κάθε γειτονιά ,για αυτό πλέον επιζητούν  ανατροπή και καινούργια αρχή » ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
po-papanastasiou-2remata3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button