ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Σπήλιος Λιβανός για Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα Ακτίου: «Ένα δίκαιο αίτημα έγινε πράξη»

Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για την υπ’ αριθ. 1647/20/2730636/13.12.2020 απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την στελέχωση της νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

«Η ίδρυση και λειτουργία της υπηρεσίας του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου συνιστά μία σημαντική εξέλιξη, η οποία θα συμβάλει στην ασφαλέστερη αστυνόμευση του Αερολιμένα αλλά και στην εξοικονόμηση αστυνομικής δύναμης» επισημαίνει σε δήλωση του ο κ. Λιβανός.

Και συνεχίζει: «Τόσο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, στη διαρκή συνεργασία που έχουμε για τα ζητήματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία, είχαν δεσμευτεί για την υλοποίηση του αιτήματος στελέχωσης της υπηρεσίας. Υλοποιείται έτσι ένα αίτημα που διεκδίκησε σθεναρά όλο το προηγούμενο διάστημα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και η τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα, το οποίο έγινε πράξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button