Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ο Σπήλιος Λιβανός και το αναπτυξιακό του έργο για τα ορεινά χωριά του Ξηρομέρου

Δευτέρα του Πάσχα ο π. Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός επισκέφθηκε την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, όπου έκανε τον απολογισμό του έργου του για την 4ετή κοινοβουλευτική του θητεία.

Παράλληλα παρουσίασε το σημαντικό έργο του για τον εκσυγχρονισμό του τοπικού αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ, που αφορά σε 350 παραγωγούς, και την χρηματοδότηση του ορεινού αγροτικού δικτύου οδοποιίας που διευκολύνει την διέλευση και επικοινωνία των χωριών Χρυσοβίτσα, Στρογγυλοβούνι, Αγράμπελο.


Τα δύο εμβληματικά αυτά έργα, που ξεκίνηςαν από το αναπτυξιάκό όραμα του Σπήλιου Λιβανού επί των ημερών του στο ΥΠΑΑΤ μετουσιώνονται σταδιακά και με συγκεκριμένο προγραμματισμό σε πράξη.

Οι παραγωγοί και οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας ενημερώθηκαν από τον π. Υπουργό, όχι μόνο για το εκσυγχρονιστικό αυτό έργο του τοπικού αρδευτικού και οδικού δικτύου, αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ και την ανάγκη δημιουργίας συλλογικών σχημάτων για την αντιμετώπιση του διεθνούς και εγχώριου ανταγωνισμού.

Τέλος ο Σπήλιος Λιβανός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον τριπλασιασμό των κονδυλίων χρηματοδότησης των νέων αγροτών στην περιοχή μας, έργο, όπως τόνισε, ζωτικής σημασίας για την αναζωογόνηση της αγροτικής & κτηνοτροφικής παραγωγής στην Αιτωλοακαρνανία.

livanos xrysovitsa (1)

livanos xrysovitsa (2)

livanos

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button