ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σπ. Διαμαντόπουλος: «Η θητεία Λύρου η καταστροφικότερη όλων των εποχών»

Δήλωση για τη διακοπή υδροδότησης

Στο ζήτημα της διακοπής της υδροδότησης σε Οινιάδες και περιοχές του Αιτωλικού αναφέρεται με γραπτή του δήλωση ο πρ. αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος, χαρακτηρίζοντας την θητεία του Κώστα Λύρου την «καταστροφικότερη όλων των εποχών».

Η δήλωση του:


«Μετά από δυόμισι χρόνια αδράνειας η δημοτική αρχή πέτυχε ένα ακόμη κατόρθωμα στο θέμα του νερού. Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το 2019 οι οφειλές προς τον ιδιώτη πάροχο ρεύματος ήταν ελάχιστες και ελεγχόμενες κατάφερε μέσα σε δυόμιση χρόνια να εκτοξεύσει το χρέος και να φτάσουμε σε διακοπές ρεύματος εκ μέρους του παρόχου, πράγμα που αφήνει ολόκληρες περιοχές χωρίς νερό απειλώντας πρώτα από όλα τη δημόσια υγεία και δημιουργώντας ταυτόχρονα ζημιές που δεν μπορούν να υπολογιστούν στην οικονομία της περιοχής.

​Δεν υπάρχει φυσικά ούτε η στοιχειώδης πολιτική ευθιξία από μέρους σας να ζητήσετε συγγνώμη στους δημότες για την διαχειριστική σας ανεπάρκεια. Παρά μόνο, εικάζω, η καταφυγή στην προσφιλή σας τακτική να επιρρίπτεται τις ευθύνες στο χθες.

​Ζητάω άμεσα να γίνει δημοτικό συμβούλιο όπου ως Δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ θα μας εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε κάνει για το θέμα. Κυρίως όμως να μας παρουσιάσετε τι μέλλει γενέσθαι. Από διαρροές μαθαίνουμε ότι θα ενσωματωθούν τα χρέη ιδιωτών και επιχειρήσεων στην εφορία.

​Σήμερα «τιμωρήθηκαν» οι Οινιαδες αύριο κάποια άλλη δημοτική ενότητα.

​Μετά τις τεράστιες επιτυχίες σας στο θέμα της ενεργειακής κοινότητας και των «χαμένων» προγραμμάτων που θα έδιναν λύση στα προβλήματα της ΔΕΥΑΜ, η τραγική αναβλητικότητα που σας διακρίνει να διαχειριστείτε τα προβλήματα του τόπου έφερε τα σημερινά αποτελέσματα.

​Ο τραγέλαφος της διαχείρισης των απορριμμάτων έδωσε τη σειρά του στο δυσάρεστο συμβάν της διακοπής του νερού. Και την τιμωρία ακόμη και εκείνων που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Είναι βέβαιο ότι η θητεία σας αποδεικνύεται η καταστροφικότερη όλων των εποχών.

ΥΓ1. Φυσικά από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου δεν υπάρχει καμμία ανακοίνωση για το σοβαρότατο θέμα ενώ κάποιοι λένε ότι η δημοτική αρχή γνώριζε εδώ και είκοσι μέρες το θέμα(ας το διαψεύσει αν δεν είναι έτσι)

ΥΓ2 . Ίσως να μη χωράει η ιστοσελίδα πλέον. Χωράει μόνο τις μεταγραφές του συνδυασμού σας κε Δήμαρχε. Άλλωστε είναι πιο σημαντικές από να έχει η πόλη νερό…».

messolonghinews.gr

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button