Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η Ένωση” καταγγέλλει το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου «Η Ένωση» με ανακοίνωση για το συνέδριο της ΓΣΕΕ, καταγγέλλει “τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που για ακόμα μια φορά επιδιώκει να κάνει ένα συνέδριο παρωδία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου « Η ΕΝΩΣΗ» καταγγέλλει τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που για ακόμα μια φορά επιδιώκει να κάνει ένα συνέδριο παρωδία. Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία, που δικαίως την έχουν ονομάσει έτσι οι εργαζόμενοι, αποφάσισε την πραγματοποίηση Συνεδρίου στις 25 Φλεβάρη.

Δηλαδή Συνέδριο για μια μέρα, ίσα ίσα να στηθεί κάλπη για ψηφοφορία, με συνοπτικές διαδικασίες, που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, υπό την «προστασία» της κυβέρνησης και την άμεση επέμβασή της.

Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ αποφάσισαν να καλέσουν όλα τα αφεντικά τους, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την αστυνομία και τα ΜΑΤ, για να πραγματοποιήσουν ένα Συνέδριο – παρωδία με διαδικασίες «fast track» στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής.

Καταδικάζουμε τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ. Καταδικάζουμε την εμπλοκή της κυβέρνησης και των εισαγγελέων. Καταδικάζουμε την παρουσία ΜΑΤ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Η μόνη πρεμούρα τους είναι να κάνουν ένα συνέδριο για να μοιράσουν θέσεις, με μπράβους και δυνάμεις καταστολής, μαζί με νόθους αντιπροσώπους αλλά και τους ίδιους τους εργοδότες, όπως είναι ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ, ο γνωστός πλέον σε όλους εργοδότης Καραγεωργόπουλος.

Συνεχίζουν να προσφέρουν τις καλοπληρωμένες υπηρεσίες τους στον ΣΕΒ και στις κυβερνήσεις, βάζοντας πλάτη στο να περνούν οι αντεργατικοί νόμοι με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι και τώρα έδωσαν ρέστα υπονομεύοντας την απεργία στις 18 Φλεβάρη, λέγοντας πως γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα».
Είναι επικίνδυνοι για τους εργαζόμενους!

Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τους εργατοπατέρες που τόσα χρόνια έχουν κάτσει στο σβέρκο της εργατικής τάξης.

Με όλους αυτούς που καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα των εργαζόμενων, αντίθετα παίρνουν επαίνους και αριστείες από το κεφάλαιο για τα πεπραγμένα τους.

Την Τρίτη 25 Φλεβάρη η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ θα πάρουν από τους εργαζόμενους την απάντηση που τους πρέπει.

Εδώ και τώρα να γίνει γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες,
ΜΑΤ και κρατική βία!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button