ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σοκαριστική καταγγελία Διδασκάλου στη δίκη του σκηνοθέτη Κωστόπουλου: Μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον «κ…. πολύ»

Η σοκαριστική καταγγελία για τον κατηγορούμενο Σοκαριστική καταγγελία Διδασκάλου στη δίκη του σκηνοθέτη Κωστόπουλου: Μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον «κ…. πολύ»

«Αυτόπτης μάρτυρας δεν ήμουν αλλά πίστεψα την καταγγέλουσα γιατί μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο» ανέφερε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου καταθέτοντας στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για βιασμό μετά από καταγγελία συναδέλφου της.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Έρωτας» δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη μέσα στο καμαρίνι της. «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω πως την πίστεψα την κ. Αθανασοπούλου γιατί μου είχε συμβεί κάτι ανάλογα… Ήμουν πρωταγωνίστρια τότε. Το να κάνεις μια ερωτική σκηνή και να φαντασιώνεται πως το θέλεις. Το κάνω εξ ονόματος των νέων ανθρώπων, γιατί ξέρω τι περνάνε…» ανέφερε και στη συνέχεια περιέγραψε πως ήταν με τα εσώρουχα της όταν ο κατηγορούμενος, και τότε σκηνοθέτης της σειράς , μπήκε στο καναρίνι της …. «Μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον «κα… πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ. Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα «τι κανείς; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει… μου έλεγε … και όταν τελείωσε έφυγε» είπε.


Πρόεδρος: Έκανε κάποια κίνηση παραπάνω;

Μάρτυρας: Φυσικά, ήρθε πάνω μου τον απώθησα και μαζεύτηκα … ήταν πολύ κοντά μου

Πρόεδρος: Προσπάθησε να διεισδύσει;

Μάρτυρας: Φυσικά … αργότερα μίλησα στο ΣΕΗ για κατάχρηση εξουσίας, είναι ντροπή για τα νέα παιδιά

Πρόεδρος: Εσείς ήσασταν καταξιωμένη στο χώρο γιατί δεν τον καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Εκείνη την εποχή είχα τα τρία παιδιά μου πολύ μικρά, ήμουν με το σύντροφο μου. Καμία φορά νιώθεις για λάθος λόγους ένοχος ο ίδιος… Αναρωτιέσαι μήπως το προκάλεσες, πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καναρίνι σου. Το ανέφερα αργότερα στο ΣΕΗ και έτσι βρήκε την καταγγελία μου η Αθανασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως έχει ακούσει και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή το σκηνοθέτη.

«Σκεπτόμενη τη δική μου εμπειρία το θεώρησα απόλυτα πιθανό να έχουν συμβεί όλα αυτά… Όταν φέρεται έτσι σε μια πρωταγωνίστρια φανταστείτε τι θα έκανε σε ένα νέο κορίτσι. Έκανε τότε χονδροειδή σχόλια … σε εμένα δεν το είχε κάνει γι αυτό δεν το περίμενα είχα γνωρίσει την οικογένεια του» κατέθεσε .

Πρόεδρος: Σας έχει ξανασυμβεί ;

Μάρτυρας: Όχι σε τέτοιο βαθμό . Σιγά σιγά μαθαίνεις …

Η Κατερίνα Διδασκάλου αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο πως διατηρούσε σχέση με τον σκηνοθέτη.

Συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας: Για εσάς έχει ισχυριστεί ότι είχατε σχέσεις

Μάρτυρας: Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Δεν ξέρω τι ξεστομίζει ο καθένας, εγώ ήρθα εδώ να πω την αλήθεια. Εγώ πιστεύω την κ Αθανασοπούλου. Δεν είχα λόγο να έρθω εδώ, ήρθα να πω την αλήθεια ….

Μάλιστα, η ηθοποιός ανέφερε πως αρνήθηκε ρόλο στο «Σασμό» γιατί δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο λόγω της συμπεριφοράς του.

Μαρια Τζομπανάκη: «Σέβομαι τις κύριες αλλά και αυτό τον άνθρωπο»

Κάνοντας την διευκρίνιση πως δεν θέλει να μιλήσει εναντίον μιας γυναίκας για την οποία δεν γνωρίζει τι έχει βιώσει η πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στο δικαστήριο για την άριστη συνεργασία της με τον κατηγορούμενο ο οποίος την ενημέρωσε για την καταγγελία για βιασμό σε βάρος του .

«Μου είπε ότι είναι αθώος για την κατηγορία. Συμπέρανα πως ήταν κατάπληκτος γιατί δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σοβαρή καταγγελία σε μια περίοδο με πολύ δουλειά…» κατέθεσε σημειώνοντας πως με τον κατηγορούμενο δεν είναι φίλοι αλλά συνεργάτες .

«Τον γνωρίζω 25 χρόνια ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο, είχαμε εκπληκτική συνεργασία. Ούτε υπόνοια δεν υπήρξε, μου έκανε εντύπωση πόσο ασχολήθηκε με ένα συνάδελφο που είχε πρόβλημα, σαν πατέρας και αδελφός του . Είναι καλός στη δουλειά του, καλός άνθρωπος και σαν άνδρας δεν είχε δώσει δικαιώματα» είπε εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση πως δεν εκμεταλλευόταν τη θέση του.

Πρόεδρος: Πώς ακούτε την καταγγελία ;

Μάρτυρας: Δεν θέλω να μιλήσω εναντίον μιας γυναίκας που κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι έχει περάσει στη ζωή της. Ήρθε εδώ και ορκίστηκε κι εγώ δε θα μιλήσω εναντίον καμίας γυναίκας. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για τον Κωστόπουλο. Θα εκπλαγώ αν ακούσω ότι συνάδελφοι μου τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση. Έχω δώσει όρκο και ήρθα να καταθέσω όσα γνωρίζω για τον ίδιο.

Υποστ. Κατηγορίας: Αν σας έλεγα για τις περιπέτειες του κ. Κωστόπουλου;

Τζομπανάκη: Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει κουμάντο στο κρεβάτι του.

Υποστ. Κατηγορίας: Αυτή είναι η ηθική σας προσέγγιση στη ζωή…

Τζομπανάκη: Το ποια είμαι και το ποια είναι η κοινωνική μου ταυτότητα φαίνεται από το παιδί μου. Σε εσάς μιλάω! Εμείς στην Κρήτη λέμε «στο αδύναμο άλογο κολλάνε η αλογόμυγες».

Οι τόνοι ανέβηκαν με την κ. Τζομπανάκη απευθυνόμενη στον συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας να λέει: «Εγώ ήρθα εδώ σαν άνθρωπος. Δε θέλω να φερθώ σαν ζώο. Ήρθα να δώσω μια κατάθεση».

Η γνωστή πρωταγωνίστρια κατέθεσε πως δεν της έχει συμβεί κάτι ανάλογο αν και «υπήρξε και νέα και όμορφη και περιζήτητη». και στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον κατηγορούμενο σε αυτή τη θέση. «Σέβομαι τις κύριες αλλά και αυτό τον άνθρωπο. Θα εκπλαγώ αν μάθω ότι τον κατηγορούν για παρενόχληση. Έχω δώσει όρκο που για εμένα είναι ιερός».

Η Μαρία Τζομπανάκη κλήθηκε από την υπεράσπιση να πει αν ο χώρος έχει αποβάλει το σκηνοθέτη μετά την καταγγελία σε βάρος του .

«Έχασε το ταλέντο του;» ρώτησε η ηθοποιός .

Υπεράσπιση: Τον έχει αποβάλει ο χώρος ;

Μάρτυρας: Έχει καταδικαστεί ο άνθρωπος ; Δεν τον έχει διώξει κανείς

Υπεράσπιση: Έφερνε ποτά στα γυρίσματα;

Μάρτυρας: Απαγόρευε τα ποτά στα γυρίσματα. Δεν γνωρίζω εκτός γυρισμάτων.

Υπεράσπιση: Έχει σχέση με ουσίες;

Μάρτυρας: Όχι καλέ

Υπεράσπιση: Έχετε ακούσει να την πέφτει σε κάποια ηθοποιό;

Μάρτυρας: Ούτε άκουσα ούτε είδα …Με καλέσατε ήρθα και ελπίζω να τελειώσει καλά για όλλους

Νωρίτερα, στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε και η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι εκείνος λέει ψέματα. Για αυτό είμαι εδώ.» είπε και αναφέρθηκε σε κοινή φωτογραφία του κατηγορούμενου και της καταγγέλλουσας μετά τον αναφερόμενο βιασμό σε εκδήλωση που «το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ φιλικό».

Μαρία Ζαχαροπούλου-newsbeast.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button