Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Σοφία Ζαχαράκη στο «Δυτικά Επιχειρείν 2022»: «Η Αιτωλοακαρνανία, ο τόπος μας, έχει όλες τις φυσικές ομορφιές»

Από τα κεντρικά πρόσωπα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022» η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, βρίσκεται σήμερα στο Αγρίνιο για να μιλήσει για τον τουρισμό, τις επενδύσεις σε υποδομές και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Κατά την είσοδό της στο χώρο των εργασιών του Συνεδρίου δήλωσε:


«Με πάρα πολύ μεγάλη χαρά είμαι σήμερα εδώ. Είχα δεσμευτεί ότι θα έρθω και είναι μεγάλη χαρά για να τοποθετηθώ για τον τουρισμό σε μία περιοχή που τα συγκεντρώνει όλα.

Θα μιλήσω κυρίως για την Αιτωλοακαρνανία, για ένα νόμο που έχει όλες τις φυσικές ομορφιές, συνδυάζει όλες τις μορφές τουρισμού. Πέρα από το κλασικό δίπτυχο ήλιος και θάλασσα, με τα υπέροχα βουνά, τις λίμνες, τη γαστρονομία, την ιστορία, το θρησκευτικό αποτύπωμα, όλα αυτά τα οποία κάνουν τον τόπο μας και θα πω τόπο μας γιατί προέρχομαι και εγώ από τον όμορο νομό την Ευρυτανία, να είναι ξεχωριστός.

Είμαστε εδώ να αποτυπώσουμε πού έχουμε φτάσει. Πού βρισκόμαστε στον τουρισμό και πού θέλουμε να πάμε με τη βοήθεια βέβαια και των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων. Του ΕΣΠΑ, του ταμείου ανάκαμψης, των Leader, των περιφερειακών και τομεακών προγραμμάτων, όλα αυτά τα οποία ήταν τα εργαλεία μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και νέα εργαλεία. Φυσικά και να ακούσω και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες τι έχουν να πούνε για την περιοχή μας.

Με πολύ μεγάλη χαρά λοιπόν είμαι εδώ σε μία στιγμή που και η σεζόν μας πάει πάρα πολύ καλά τουριστικά κι ελπίζουμε σε περισσότερα έσοδα από το 2020-21».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button