Γεγονότα

Σκουτερά: Σκουπίδια 13 μέρες μετά το πανηγύρι

koi-skoupidia-skoutera

Σε ένα ακόμη πανηγύρι, οι υπεύθυνοι “φρόντισαν” να παρατήσουν μεγάλες ποσότητες από σκουπίδια, που έχουν διασκορπιστεί παντού.

Μετά τις καταγγελίες που υπήρχαν στο Θέρμο, σε ένα ακόμη σημείο όπου πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή “πολιτιστική” εκδήλωση , στην Σκουτερά , ο τόπος είναι γεμάτος από σκουπίδια, σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το πανηγύρι στην περιοχή Τρίφτρα, που είναι από τα κεντρικότερα σημεία της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας του δήμου Αγρινίου.

Kαι εδώ οι ιδιώτες που είχαν την ευθύνη της εκδήλωσης, δεν φρόντισαν να μαζέψουν τα σκουπίδια , ως όφειλαν, για να γίνει η αποκομιδή τους μετά από απορριμματοφόρο του δήμου κι έτσι η περιοχή είναι γεμάτη σκουπίδια που έχουν εξαπλωθεί παντού από τον αέρα. Με μια πιθανή βροχή η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερη.

Οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, καλούνται πλέον σε αυτές τις περιπτώσεις να εφαρμόζουν το νόμο και να επιβάλλουν πρόστιμα. Όποιος κι αν είναι υπεύθυνος καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του, σημειώνει και το τοπικό bloghttp://skouteranews.blogspot.gr, από το οποίο και οι σχετικές φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button