Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σκουτερά: Ευχαριστούν την Eurobank για τη δωρεά εξοπλισμού στο Δημ. Σχολείο-Νηπιαγωγείο

Οι μαθητές-τριες και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκουτεράς, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την Τράπεζα Eurobank, για την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού (γραφεία, καρέκλες, ντουλάπια, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές) στο σχολικό συγκρότημα.

Το ευχαριστήριο απευθύνεται στο προσωπικό της τράπεζας για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση στο σχετικό αίτημά και ειδικά τον κύριο Ανδρή Άγγελο για την πρόθυμη και άψογη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας .


Η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η πολύτιμη και σημαντική αυτή προσφορά, εμπλουτίζει, κατά πολύ, την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου μας, συμβάλλει δε στην ποιότητα και τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης, και προσφέρει στους μαθητές μας τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες στη μάθηση. Αυτές οι πράξεις προσφοράς, ειδικά προς τα σχολεία, στις σημερινές περιοριστικές οικονομικές συνθήκες είναι άξιες αναφοράς και μίμησης.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη αρωγή σας, ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας και σας κάνουμε γνωστό ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας αφ΄ ενός μεν τους γονείς και κηδεμόνες των σχολικών μας μονάδων, δημοσιεύοντας αφ΄ ετέρου δε την παρούσα επιστολή μας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ανεβάζοντάς την στις ιστοσελίδες των σχολείων μας, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button