Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ενισχύεται ο συνδυασμός του Γ. Παπαναστασίου με τον Ανδρέα Σκαρτσάρη

Σημαντική ενίσχυση χαρακτηρίζεται για τον συνδυασμό του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, η υποψηφιότητα του Ανδρέα Σκαρτσάρη.

Είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός φαρμακοποιός συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και η υποψηφιότητα του έχει τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν στην παράταξη Παπαναστασίου ανανέωση, γνώση και κυρίως, όρεξη για προσφορά.


Να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν ενεργό πολίτη, ιδιαίτερα δραστήριο στην τοπική κοινωνία, τόσο στον επαγγελματικό του τομέα, όσο και στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ο Ανδρέας Σκαρτσάρης είναι  έγγαμος  με δύο παιδιά.

Σπούδασε στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 2004 διατηρεί φαρμακείο στην Μαλεσιαδα Βάλτου. Παράλληλα είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Olonmas του πρώτου ιδιωτικού ηλεκτρονικού φαρμακείου με σύστημα επιβράβευσης. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικό Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Συνεταιριστικής Επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΦΑΡ).

Τον Ιούνιο ολοκληρώνει τις σπουδές του στην ΕΕΔΕ στο πρόγραμμα “Diploma in Sales management”, ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών πάνω στην διοίκηση πωλήσεων και στο Marketing.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στους κόλπους της οποίας αναπτύσσει έντονη δράση όντας   Έφορος στα τμήματα σκακιού και Τοξοβολίας , υπεύθυνος διαχειριστής των social media και με  ενεργό συμμετοχή σε δράσεις όπως “το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού”, το “τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ” κ.α.

Έχει ακόμη διατελέσει μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας, των Αθηνών και του Αγρινίου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button