Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ανδρέας Σκαρτσάρης: «Την τελευταία 5ετία μπήκαν οι βάσεις, πλεον θα υλοποιήσουμε κι άλλα σχέδια» (ηχητικό)

Σε απόλυτο πνεύμα πολιτικού πολιτισμού, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με την παράταξη «Αγρίνιο, Νέα Αρχή, τόπος να ζεις», Ανδρέας Σκαρτσάρης, μίλησε, ελάχιστες μέρες πριν από την Κυριακή των εκλογών, στο agriniowebradio.gr και τον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5 FM.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις πολύ καλές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου και ο λόγος του είναι πάντα ενωτικός και με αφετηρία το καλό του Αγρινίου και των χωριών του Δήμου.

Αυτό φάνηκε και από το μήνυμα που επέλεξε ο ίδιος να δώσει στους συνδημότες του κατά τη ραδιοφωνική συνέντευξη: «Όλοι οι υποψήφιοι θέλουμε να προσφέρουμε στην πόλη μας, απλά δεν μπορούμε όλοι να το κάνουμε αυτό ανά πάσα στιγμή.
Εγώ είμαι σε μια φάση της ζωής μου κατάλληλη, που και θέλω και μπορώ να προσφέρω, έχω τις γνώσεις και τη θέληση. Θέλω ο κόσμος να μου δώσει τη δυνατότητα να το κάνω. Θέλω όμως και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως παράταξης. Ζω την αγωνία τους αλλά και την αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα των εκλογών, για το μέλλον της πόλης μας. Θέλω να υπενθυμίσω πως την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί. Στα ίδια τραπέζια, στις ίδιες γειτονιές, θα συνομιλούμε για την πόλη μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το τι είναι αυτό στο οποίο πιστεύει πως το πρόγραμμα του συνδυασμού Παπαναστασίου υπερτερεί σε σχέση με εκείνο της Χριστίνας Σταρακά για παράδειγμα, ο κ. Σκαρτσάρης αρκέστηκε στο να πει πως ο ίδιος θεωρεί τον λόγο του Γιώργου Παπαναστασίου την απόλυτη εγγύηση ότι οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης θα υλοποιηθούν στο απόλυτο.

«Την προηγούμενη πενταετία μπήκαν οι βάσεις και τώρα μένει να συνεχίσει το έργο του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε δε πως παρακολουθεί τα προγράμματα όλων των παρατάξεων αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις των υποψηφίων δημοτικών τους συμβούλων.

Με αφορμή πρόσφατο άρθρο του- πρόταση για τη δημιουργία μιας «πλατφόρμας» στην οποία οι δημότες θα μπορούν να καταγράφουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ρωτούν αυτά που θέλουν, να δίνουν τις ιδέες τους για την πόλη στον ίδιο τον δήμαρχο αλλά και να παίρνουν τις σχετικές απαντήσεις, ο κ. Σκαρτσάρης ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο, τι θα ήταν εκείνο που ο ίδιος θα ζητούσε αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως δημοτικής Αρχής, αν λειτουργούσε ήδη μια τέτοια πλατφόρμα στο Αγρίνιο:

«Θα ζητούσα κάτι που δε θα χρειάζονταν χρήματα για να υλοποιηθεί, γιατί δεν είναι ότι πιο εύκολο σε αυτή την οικονομική συγκυρία. Και υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Θα μπορούσαμε ας πούμε να καθορίσουμε μια εβδομάδα «εκπτωτικού τουρισμού». Δηλαδή λίγες μέρες κατά τις οποίες όλοι οι φορείς τουρισμού της πόλης(ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ)… θα διοργανώσουν σε συνεργασία με τον δήμο μια εκδρομή σε περιοχές του δήμου Αγρινίου, σε εξαιρετική τιμή, ένα «πακέτο» ελκυστικό που στη συνέχεια θα προωθηθεί σε συγκεκριμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδος να δούμε πως θα πάει, αν θα προσελκύσει ανθρώπους που αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό», εξήγησε, αναλύοντας μία από τις προτάσεις του, στην οποία, ο πολυγραφότατος υποψήφιος, έχει αναφερθεί διεξοδικά και σε πρόσφατο άρθρο του.

«Χρειάζεται να γίνει μια αρχή που θα ξεκινήσει τη μηχανή του τουρισμού . Είναι πολλά ακόμη που μπορούμε να κάνουμε. Να μπουν προτεραιότητες. Οι βάσεις, οι αρχικές δομές μπήκαν και πρέπει τώρα να δούμε πως θα αναπτυχθούν».

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button