Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ελένη Σκανδάλου (Πλεύση Ελευθερίας): “Είσοδος στη βουλή όχι για την καρέκλα, αλλά για τον λαό” (ηχητικό)

Η Ελένη Σκανδάλου, Αγρονόμος – Τοπογράφος και πολύ γνωστή ειδικά στο Αγρίνιο για τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες της, είναι η μοναδική υποψήφια βουλευτής με την “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Μιλώντας στο agriniowebradio.gr και τον ANTENNA STAR 103,5 εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθει στον στίβο των βουλευτικών εκλογών, ενώ πριν μερικές εβδομάδες ήταν και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με  την “Αντίσταση Πολιτών”.

Στόχος βέβαια για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και  την ομάδα των συνεργατών της, είναι να εισέλθει στη βουλή , θέτοντας ένα συγκεκριμένο πλαίσιο διεκδικήσεων, όταν αυτό επιτευχθεί.

“Θα λειτουργήσουμε σαν γροθιά, ενωμένοι, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλους συμπολίτες μας να συμμετέχουν και να διεκδικήσουν μαζί μας”, εξηγεί η κ. Σκανδάλου , σημειώνοντας πως βασικός άξονας λειτουργίας της “Πλεύσης”  είναι η συνεργασία με φορείς, πολίτες και οργανώσεις.

Η κ. Σκανδάλου απαντά επίσης στο ερώτημα για τους λόγους που δεν οδήγησαν σε συνεργασίες με άλλα “αντιμνημονιακά” κόμματα και τις βασικές διαφορές, κατά κύριο λόγο με το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη.

Καλεί παράλληλα τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, παραθέτοντας τις βασικές διεκδικήσεις της “Πλεύσης Ελευθερίας”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Σκανδάλου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button