Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση στην Παλαιομάνινα με τη διέλευση βαρέων οχημάτων (φωτο)

Ο ναυπηγός-μηχανολόγος Φίλιππος Σαμαλέκος, πρόσφατα νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου με το συνδυασμό του δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αφού πρώτα επισήμανε το σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει η Παλαιομάνινα με τη διέλευση βαρέων οχημάτων, σήμερα επανέρχεται με φωτογραφίες και επαναλαμβάνει τη συνεχιζόμενη, απαράδεκτη κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί στο χωριό.

Κάνει λόγο για έναν πραγματικό «Γολγοθά» που βιώνουν οι κάτοικοι της Παλαιομάνινας καθημερινά.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου

” Κόλαση των βαρέων οχημάτων συνεχίζεται στην Παλαιομάνινα από τη διέλευση τους μέσα από το χωριό για να αποφύγουν τα διόδια της Ιόνιας Οδού και να φορτώσουν στο Πλατυγιάλι.

Αυτό είναι η ασυδοσία των ιδιωτικών συμφερόντων έναντι των κατοίκων ενός χωριού, η αδιαφορία του κράτους να επιβάλει τον νόμο, ουσιαστικά η κατάργηση του.

Γιατί τελικά φτιάχθηκε η Ιόνια Οδός και ποια είναι η θέση της διοίκησης του Πλατυγιαλιου και των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν αυτά τα οχήματα για να μεταφέρουν τα εισαγόμενα εμπορεύματα στις αποθήκες τους καταστρέφοντας τη ζωή ενός χωριού καθώς και το άθλιο πλέον επαρχιακό οδικό δίκτυο”.

xiromeronews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button