Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σημαντικά θέματα στη Γ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 27/3/2023, στα γραφεία του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλοακαρνανίας, η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση για το έτος 2023.

Στην συνέλευση παρευρέθηκε και ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων ( Π.Ο.Σ.Ε.Η.), Αλέξιος Παυλόπουλος από το Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «ο Βάττ».


Ο κ. Παυλόπουλος συστήθηκε στα μέλη του Συνδέσμου καθώς επίσης ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα θέματα και τις ανησυχίες που είχαν απασχολήσει την Π.Ο.Σ.Ε.Η. το προηγούμενο διάστημα, καθώς και για τα σοβαρά ζητήματα που είχαν προκύψει. Αναφέρθηκε επιπλέον, στη νέα τάξη πραγμάτων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία , αλλά και τη καινούργια γραμμή πλεύσης της διοίκησης.

Επιπροσθέτως, ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα στο οποίο έγιναν πολύ σημαντικές διευκρινήσεις από τον κ. Παυλόπουλο, ήταν η διαδικασία της ψηφιακής υπογραφής των υπεύθυνων δηλώσεων εγκαταστάτη (Υ.Δ.Ε.), καθώς επίσης και η κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. πανελλαδικά.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button