Γεγονότα

"Σηκώσανε τα χέρια" στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου!

nosokomeiomesologgiou

Παρά το γεγονός ότι από σήμερα ξεκινά η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Αγρινίου, στο Μεσολόγγι, όπου όλες τις προηγούμενες μέρες μεταφέρονταν τα περιστατικά από την περιοχή του Αγρινίου, υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αφού ο όγκος αυτός των περιστατικών, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν καλύπτεται και από τον ανάλογο αριθμό γιατρών.

Από το πρωί σήμερα υπάρχει έλλειψη αναισθησιολόγου και η κατάσταση όμως αναφέρουν γιατροί και εργαζόμενοι τείνει να καταστεί επικίνδυνη.

“Έχει έρθει γυναίκα να γεννήσει και δεν υπάρχει αναισθησιολόγος, ούτε παιδίατρος. Ήρθε ακόμη γυναίκα με παλίνδρομη κύηση από τη Ναύπακτο  και υποχρεωθήκαμε να της να φύγει και να βρει άλλο νοσοκομείο. Εμείς  έχουμε όλη την καλή θέληση να βοηθήσουμε στην μεταφορά του  νοσοκομείου του Αγρινίου. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν δεν μας στείλουν βασικές ιατρικές ειδικότητες ώστε να ανταποκριθούμε! Στο Αγρίνιο υπάρχουν έξι αναισθησιολόγοι, δεν μπορεί να έρθει ένας εδώ;” διερωτώνται χαρακτηριστικά γιατροί από το ΓΝ Μεσολογγίου που μίλησαν στο agriniopress.gr

Σχετικά με το θέμα ρωτήθηκε το πρωί η Διοίκηση του νοσοκομείου του Αγρινίου και απάντησε πως το θέμα θα λυθεί με μετάβαση γιατρού, όμως μέχρι το μεσημέρι αυτό δεν είχε γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close