Γεγονότα

Σειρά κινητοποιήσεων αποφάσισε το ΠΑΜΕ (φωτο)

po-pame-ergatiko-kentro2

Η Γραμματεία  Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε απόψε σύσκεψη μεταξύ των εργαζομένων  στο Ε.Κ.Α με θέμα :«Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης – Ε.Ε.- μονοπωλίων».

po-pame-ergatiko-kentro3

Ο κ. Μ. Κατσιγιάννης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, έκανε εκτενή εισήγηση αναφερόμενος στην ανάγκη ανασυγκρότησης και επαναπροσιορισμού των στόχων του κινήματος.

po-pame-ergatiko-kentro4

Το λόγο πήραν πολλοί εργαζόμενοι μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Οικοδόμων και όχι μόνο, και οι προτάσεις που κατατέθηκαν  ήταν αντίστοιχα πολλές. Αναφορά έγινε στο θέμα της επένδυσης της Philip Morris, όπου εκφράστηκαν οι απόψεις που και επισήμως έχει το ΕΚΑ αναφέρει σχετικά με το ζήτημα, ενώ λόγος έγινε και για το θέμα των νοσοκομείων και γενικότερα του μέλλοντος, μετά και τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις, των δημοσίων Υπαλλήλων.

Τελικά αυτό που αποφασίστηκε είναι :Συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για το «νέο» λύκειο, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική Πλατεία Αγρινίου, κάλεσμα για συμμετοχή όλων των εργαζομένων του Δημοσίου στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 28 και 19 του Σεπτέμβρη, με εκ νέου συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 18 του μήνα, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου στις 10 το πρωί.
Ακόμη ορίστηκε για τις 17 Σεπτέμβρη «μέρα Αιτωλοακαρνανικής εξόρμησης» στους χώρους Υγείας του νομού. Εκεί αποφασίστηκε να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στις διευθύνσεις και την διοίκηση, σχετικά με τις παροχές υγείας που «όλο ένα και λιγοστεύουν», αλλά και για τα προβλήματα των εργαζομένων στην υγεία.

po-pame-ergatiko-kentro6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button