Ροή Ειδήσεων

Σε ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8 την ημέρα του δυστυχήματος με την Porsche

Óõíôñßììéá óôï ðÜñêéíãê, ôï ðñùÀ ôçò ÄåõôÝñáò 27 Öåâñïõáñßïõ 2017, üðïõ óçìåéþèçêå ôï ðïëýíåêñï ôñï÷áßï ôï áðüãåõìá ôçò ÊõñéáêÞò (26/02) óôï 83ï ÷ëì ôçò åèíéêÞò ïäïý Áèçíþí - Ëáìßáò, êïíôÜ óôï ¾ðáôï Èçâþí, üôáí ìáýñç Porsche ìðÞêå óôïí ðáñÜäñïìï ôçò åèíéêÞò ïäïý êáé êáñöþèçêå ìå óöïäñüôçôá óå ðáñêáñéóìÝíï ü÷çìá. Áðü ôï ôñï÷áßï, óêïôþèçêáí åðéôüðïõ ïé åðéâáßíïíôåò óôï ðáñêáñéóìÝíï ü÷çìá, ìéá ìçôÝñá 33 åôþí ìáæß ìå ôï ôñß÷ñïíï ðáéäß ôçò, áëëÜ êáé ïé äõï åðéâáßíïíôåò óôçí ìáýñç Porsche. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από το φρικτό τροχαίο στο Ύπατο Θήβας το οποίο στέρησε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Παραμονές της Καθαράς Δευτέρας, μία Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα έφυγε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε ένα Honda Civic που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου- οδηγός του Honda που έχασε σε μία στιγμή σύζυγο και παιδί- είχε υποστηρίξει ότι “Ήταν ένα Audi R8 πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν (σ.σ. να έκαναν κόντρες). Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε… Δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…”.

Μάλιστα μετά τη σύγκρουση- και ενώ είχε προσπεράσει το σημείο- ο οδηγός του R8 έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια: “Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε”.

Όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”, σύμφωνα με τα video επιβεβαιώνεται η ύπαρξη αυτού του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, οκτώ λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche στο Honda Civic, ένα Audi R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το R8  ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα είδε να συμβαίνουν εκείνο το απόγευμα στην εθνική οδό.

http://www.newsonly.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button