ΔιεθνήΡοή Ειδήσεων

Σε αυτή την πόλη θα απαγορεύεται από τον Ιούλιο το κάπνισμα στις παραλίες της

Απαγορεύεται πλέον το κάπνισμα στις παραλίες σε μία ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Η απαγόρευση του καπνίσματος στις παραλίες, είναι μία απόφαση που συζητείται έντονα, ως ένα μεγάλο βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικά των θαλασσών.

Την απόφαση αυτή πήρε τελικά η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, η Βαρκελώνη, θα απαγορεύσει το κάπνισμα σε όλες τις παραλίες της από τον Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το δημαρχείο της.


Απαγορεύεται το κάπνισμα σε 10 παραλίες

Η απόφαση για την απαγόρευση καπνίσματος σε όλες τις παραλίες ελήφθη έπειτα από το πιλοτικό πρόγραμμα τον περασμένο χρόνο που απαγόρευσε το κάπνισμα σε τέσσερις από τις 10 παραλίες της πόλης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Οι άκαπνες παραλίες θα προσφέρουν υγιέστερους κοινόχρηστους χώρους με λιγότερα απόβλητα και θα σέβονται την προστασία του περιβάλλοντος”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πολλές ισπανικές περιοχές επέβαλαν απαγορεύσεις το 2020 για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού, ενώ άλλες όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι, περιλαμβανομένης της Μαγιόρκα, είχαν ήδη υιοθετήσει το μέτρο προτού την πανδημία για περιβαλλοντικούς λόγους.

Οι Κανάριες Νήσοι, η Ανδαλουσία, η Γαλικία και η Βαλένθια ακολούθησαν το ίδιο παράδειγμα με μερικές ή καθολικές απαγορεύσεις του καπνίσματος στις παραλίες τους.

Πηγή: healthstories.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button